telefoon: (053) 433 13 66    contact    route
 

Sport en ontspanning

Wat is nu heerlijker dan even ontspannen na een dag werken of een intensieve bijeenkomst? Na opperste concentratie moeten lijf en geest zich weer even opladen.

Sporten
Op de campus kunt u uw activiteit afstemmen op uw behoefte. Fitness, zwemmen (binnen- en buitenbad) zijn letterlijk binnen handbereik. Wij maken graag een reservering voor u!

Golf
In de omgeving van ons hotel treft u ook golfbanen aan. De dichtstbijzijnde vindt u in Enschede, Hengelo en Delden. Hier vindt u meer informatie over de golfbanen in de buurt.

Natuur
Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalenop het uitgestrekte landgoed Drienerlo waar ons hotel gevestigd is. U kunt eindeloos wandelen of fietsen in de parken, bossen, weides en langs water. Op www.uitinenschede.nl vindt u informatie over Drienerlo en andere natuurgebieden in de buurt van Enschede. Ook kunt u er fiets- en wandelroutes downloaden.

Cultuur
Fans van cultuur komen aan hun trekken in het Vrijhof Cultuurcentrum dat tegenover ons hotel ligt. Theater, muziek en exposities zijn hier het hele jaar door te beleven en te bekijken. Op http://www.cultuur.utwente.nl vindt u het programma. En wat dacht u van een bezoek aan de steden Enschede of Hengelo? Hier vindt u theaters en musea in overvloed. Neem een kijkje op www.uitinenschede.nl of www.vvvhengelo.nl en maak uw keuze!

Rond- kijken

Bekijk de omgeving

RESERVEER ONLINE

Controleer beschikbaarheid

BOEKEN MET TOEGANGSCODE

 
 
     
 
  Disclaimer  ·   Leveringsvoorwaarden  ·   Privacy Policy  ·   Colofon