telefoon: (053) 433 13 66    contact    route
 

Hotel

Drienerburght ligt in het groen van landgoed Drienerlo, middenin het kloppend hart van de campus van de Universiteit Twente en dichtbij de centra van Enschede en Hengelo.

Gastvrijheid is in Drienerburght vanzelfsprekend. Bij ons voelt u zich echt gast. In conferentiehotel Drienerburght hoeft u zich niet druk te maken over uw verblijf of dat van uw gasten. Wij zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op uw werk, bijeenkomst of vergadering.

Met 64 goed verzorgde hotelkamers, waarvan 51 eenpersoons- en 13 tweepersoons, is Drienerburght een gemoedelijk en eigentijds hotel. Op uw kamer kunt u kosteloos gebruik maken van draadloos internet. Natuurlijk mag u, na een goede nachtrust, rekenen op een goed ontbijt. Ook voor vriendelijk  geprijsde  lunches en plateservice gerechten bent u bij ons aan het goede adres. 

Conferentiehotel Drienerburght beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen. Klik hier voor de route naar ons hotel. 

Vanaf najaar 2018 neemt het huidige conferentiehotel Drienerburght op de campus van de Universiteit Twente haar intrek in het nieuwe gebouw De Hogekamp. Dat is ook het moment dat het hotel haar naam wijzigt in een meer internationaal herkenbare naam, het U Parkhotel. www.uparkhotel.nl

 

Rond- kijken

Bekijk ons conferentie hotel

RESERVEER ONLINE

Controleer beschikbaarheid

BOEKEN MET TOEGANGSCODE

 
 
     
 
  Disclaimer  ·   Leveringsvoorwaarden  ·   Privacy Policy  ·   Colofon