telefoon: (053) 433 13 66    contact    route
 

Vergaderen
Eten en drinken

Wilt u tussen de middag bijkomen van uw intensieve programma om er na de lunch weer fris tegenaan te gaan? Wij verzorgen graag een heerlijke lunch voor u in ons gezellige restaurant.

Lunch
Van maandag tot en met vrijdag is het tussen 12.30 uur en 13.30 uur mogelijk aan te schuiven bij onze Business lunch. Vanaf 10 personen serveren een dagelijks wisselend lunchbuffet in de vorm van een kopje soep, diverse broodjes en broodsoorten, diverse soorten vleeswaren en kaas, biologische jam en honing, rauwkostsalade, fruit, melk, jus d'orange, koffie en thee.

Wilt u lunchen tijdens uw bijeenkomst in de zaal of heeft u andere wensen, onze reserveringsmedewerker informeert u graag over de verschillende mogelijkheden.

Diner
In de bar van Drienerburght kunt u een keuze maken van de kleine kaart. Hierop vindt u naast de dagsoep een aantal warme vlees- of visgerechten (plateservice) en een wisselende dagschotel.
De keuken van Drienerburght is geopend: 
maandag t/m donderdag van 17.00 uur tot 21.30 uur.
vrijdag van 17.00 tot 20.30 uur.
zondag van 18.00 tot 21.30 uur.
Voor groepen is het ook mogelijk een buffet te serveren in ons eigen sfeervolle restaurant.

In de omgeving van Drienerburght zijn er op korte afstand meerdere alternatieven om van een goede maaltijd te genieten. Klik hier voor meer informatie. Wij reserveren graag een tafel voor u!

De bar
Even iets drinken na een intensieve dag?  Dat kan in onze hotelbar. De bar is dagelijks geopend tot 24.00 uur. Wanneer de weersomstandigheden het toelaten kunt u gebruik maken van ons gezellige terras!

 

 

RESERVEER ONLINE

Controleer beschikbaarheid

BOEKEN MET TOEGANGSCODE

 
 
     
 
  Disclaimer  ·   Leveringsvoorwaarden  ·   Privacy Policy  ·   Colofon