telefoon: (053) 433 13 66    contact    route
 

Home
Disclaimer

Aansprakelijkheid

Conferentie hotel Drienerburght streeft er naar om de bezoeker zo actueel en correct mogelijk van informatie te voorzien. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de site onvolledig of onjuist is. Conferentie hotel Drienerburght sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei schade, direct of indirect, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van onze site en/of de informatie, of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze site te kunnen raadplegen. Daarnaast zijn wij niet aansprakelijk voor schade, direct of indirect, die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van de site verkregen is. Constateert u onvolledigheden en/of fouten, dan stellen wij het op prijs dat u deze meldt via info@drienerburght.nl

Privacy

Conferentie hotel Drienerburght respecteert de privacy van alle bezoekers van www.drienerburght.nl. Als uw persoonlijke gegevens worden gevraagd, wordt deze informatie vertrouwelijk behandeld en gebruiken we die om aan u, de voor u relevante informatie te verstrekken.

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Conferentie hotel Drienerburght worden gebruikt, behalve wanneer het downloaden, bekijken en/of printen ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik betreft.

RESERVEER ONLINE

Controleer beschikbaarheid

BOEKEN MET TOEGANGSCODE

 
 
     
 
  Disclaimer  ·   Leveringsvoorwaarden  ·   Privacy Policy  ·   Colofon